Om oss

Hvem er vi?

Byggmester Lars Ivar Berg ble stiftet i 2011 og den 27. januar 2020 ble firmaet gjort om til Mester Berg Byggmester AS.

Vi utfører det meste innen bygg- og tømrerarbeider, små og store service oppdrag, innredninger til kjøkken, garderober og bad samt salg, service og montering av garasjeporter.

Vi leverer og bygger vinterhager og hagestuer i alle størrelser og former. Alt fra ferdige byggesett til spesialtilpassede prosjekter.

Vi er i dag 4 ansatte fordelt på byggmester, tømrer og tømrerlærling

Alt med høy fokus på – Mesterlig utført.

vår Historie

Det er snart 35 år siden Lars Ivar begynte i tømrerfaget. 2023 vil være et stort jubileumsår for oss.Byggmesterutdanning ble gjennomført på midten av 90-tallet. Og etter dette er byggingeniør og takstmann-utdanning blitt gjennomført.

På 2000-tallet jobbet Lars Ivar bl.a. som prosjektleder hos et annet håndverksfirma og etter hvert som daglig leder i eget byggmesterfirma i samarbeid med andre.

Byggmester Lars Ivar Berg er godkjent Mesterbedrift og innehar Sentral Ansvarsrett som ansvarlig søker, prosjekterende konstruksjonsteknikk og bygningsfysikk og utførende tømrerarbeider samt godkjent utførende og prosjekterende som Våtromsbedrift.

Vi er godkjent lærebedrift!

Mester Berg Byggmester AS er godkjent lærebedrift og har lærling.

Hos oss får du fagtreningen bygg og anlegg. Du vil lære å beregne, planlegge og utføre byggeprosjekter 

Er du ute etter lærlingplass, ta gjerne kontakt med oss!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle